Egyszerű receptek kezdő háziasszonyoknak

Süssünk - főzzünk együtt, egyszerűen!

LÁTOGATÓK KÉRDÉSEI

Kérdéseiteket bátran küldjétek el a konyha.kezdo@gmail.com címre!


1. - Hogyan készül a csokimáz?

    - Én úgy készítem, hogy felolvasztom a margarint (de ne forrjon!) és ugyanannyi csokoládét teszek hozzá. Amint felolvadt, lehet a sütire kenni, önteni.

2. - Hogyan készül a májgombóc?

    - 1 kisebb fej hagymát apróra vágok és 1 evőkanálnyi zsíron megdinsztelem. Leveszem a tűzről. Hozzáadok egy elkapart (vagy ledarált) csirkemájat, 1 tojást, zöldségzöldjét, ízlés szerint sót, borsot és vegetát. Annyi prézlit keverek hozzá, hogy ne legyen túl kemény. Kicsit állni hagyom és utánna gombócokat készítek belőle. Leves levében kifőzöm. Amikor feljön a tetejére, akkor már jó.

3.- Egy olvasóm hibát talált egy receptben. Kijavítottam, kösz az észrevételt!

4.- Hogyan készül a tejfeles galuska?

   - Személyenként 1 tojást számítok, csipet sót és 2 evőkanál vizet. Összekeverem és annyi lisztet adok hozzá, hogy közepesen sűrű masszát kapjak. Kicsit állni hagyom, majd lobogó sós vízbe szaggatom (galuska szaggatóval, vagy kanállal). Amikor megfőtt leszűröm, még egy kis sót szórok rá és tejföllel leöntöm.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 46
Heti: 191
Havi: 1 282
Össz.: 1 394 725

Látogatottság növelés
Oldal: Látogatók kérdései
Egyszerű receptek kezdő háziasszonyoknak - © 2008 - 2024 - konyha-kezdoknek.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »